2008. október 25., szombat

Legelső bejegyzésem

Ma létrehoztam ezt a blogot. Még nem tudom, milyen lesz, miről fog szólni. Valószínűleg mindenféléről, ami éppen az eszembe jut. Nem hiszem, hogy létre tudnék hozni egy tematikus blogot, mert nincs az életemben egy jelentősebb, kiemelkedő téma. :) Ha tini lennék, biztosan a pasikról írnék... :) Jelenleg azonban páromon kívül nincs más pasi az életemben. Hacsak Norbit és Bercit annak nem vesszük. :) Ő a két görényünk. A harmadik pedig Kata, de ő nem pasi. :)

Akkor mára ennyi, majd holnap folytatom, most megyek nézni a Megasztárt. Bár nem köt le túlzottam, úgyhogy szerintem olvasni is fogok közben (most a Katedrális folytatását, Az idők végezetéig című könyvet olvasom).

Varrni is kellene a gyümölcsös gobimat, mert így sosem leszek készen - de az a baj, hogy már csak a sötétbarna színből van hátra, az a háttér egyik színe, és elég uncsi mindig ugyanazzal a fonallal varrni az egyenes sorokat. Pedig már nincs sok hátra... Mutatok róla egy képet, ettől kicsivel már több van készen. A másik fotó ugye a könyv, a Megasztárról nem találtam jó képet a neten. Csak hogy "képesebb" legyen a blog, ne csak azok az unalmas betűk legyenek benne... :)

2 megjegyzés:

Ili írta...

Szia!!

Üdvözöllek a blogolók között.
Olyan jó, hogy te is csináltál. Így azért kicsit többet megtudunk egymásról.
Én nagyon amatőr vagyok még ebben a dologban. Remélem hetente párszor lesz mit beírni.

Fauna írta...

Szia, örülök, hogy megtaláltál, te vagy a legelső látogatóm is talán - de mindenesetre biztosan az első, aki ír is nekem. :) Én is kezdő vagyok nagyon, bár egyszer volt már egy blogos próbálkozásom, de az más jellegű volt. Most ez a rózsaszín háttér fura kicsit nekem a blogomon, de végül is nem rossz, szeretem nagyon a rózsaszínt. :)