2009. május 4., hétfő

Anyák napja

Tegnap természetesen mi is megtartottuk az anyák napját. Először anyósoméknál, utána anyuéknál voltunk. Anyósom vargányagomba-mintás kerámia edénykészletet kapott, ami két bögréből, egy csatos tetejű tárolóedénykéből (mi direkt a szárított gombának szántuk, de anyósom kávét szeretne benne tartani) és egy levesestálból áll (legalábbis mi levesestálnak vettük, de anyósom azt mondta, hogy sütni szeretne benne, mivel állítólag hőálló). Anyunak egy csüngő fuksziát, egy kerti virágokról szóló könyvet és gyümölcsös zöld teákat (egy epreset és egy barackosat) ajándékoztunk.És szintén természetesen a fényképezőgépet is vittük, így a fotózás most sem maradhatott el. :)

Szüleim pár napja vették a kiskacsákat és a kiscsirkéket. A kiskacsák:

A kiscsirkék közül egy (vagy kettő - nem tudom, a két fehér csirke ugyanaz-e):

Pitypang:

Pillangók:

Fehér orgona - sajnos már hervad, de még így is csodálatos illata volt, és imádom:

Az utóbbi képen egy kicsi pókocska is van, amit kinagyítottam (pontosabban kivágtam a nagy képből) - olyan, amilyen, de azért valamennyire látszik:Gyöngyvirág:Cica a szomszédban:Mucika:A képek mind a szüleimnél készültek.

3 megjegyzés:

Melus írta...

basszus:::::::::))))))))))))

nem győzök lesni megint rengeteg gyönyörű kép;)

a kisállatok a mindeneim mindegy h mien ezek a pelyheskék meg pláne:D:D:D

na a pillangó ahogy tudod az megint az én mindenem:DD:D:D:D

és akkor megint egy különleges szépséget mutatsz közelről, ezért szeretek ide jönni mert mindenben meglátod a szépet:):):):))
csodás lett a "fújókás" kép D:D:D

az orgona kár h nem adja vissza az illatát de a kép segít gyönyörű lett;))

biztosan kihagytam még vmit):
de nem bánom megyek még nézem a képeket:)):):):)

Ircsi írta...

Nagyon klasszak a képek, én is nagyon szeretem az orgonát és a gyöngyvirágot is.

Fauna írta...

Melus: köszi szépen, a dicséret megint a páromat illeti, mert ő készítette a képeket. Én csak kiválasztom közülük a legsikerültebbeket, és kicsit megdolgozom, ha szükséges. :) Annak külön örülök, hogy a pillangóval ilyen örömet tudtam neked okozni. :)

Ircsi: nekem is az orgona az egyik kedvencem, az illata és a szépsége miatt is. Az orgonát bármikor lehet szagolgatni, a gyöngyvirágot kicsit nehéz sajnos. :)