2009. szeptember 7., hétfő

Nyaralásunk képei - 9. rész

A bogácsi szafaribuszos kirándulásunk egyik állomása Lillafüred volt. Sajnos fényképezéshez nem igazán voltak jók a fényviszonyok, mert hétágra sütött a nap, a fák között pedig ilyenkor ugye jóval sötétebb van, vagyis túl nagyon voltak a fény-árnyék különbségek. Így a fényképek nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna, de azért lett egy-két jobb is, amik közül most megmutatok "néhányat". :)

A Palotaszálló:

A Hámori-tó:A vízesés a Szinva patakon:A kastély környéke:


A hátizsákos ember az Mucika :)

A kisvasút alagútja:Nagy bánatom, hogy a kisvasutat nem volt időnk kipróbálni (egyszer már ültem rajta, nagyon klassz), de még nagyobb, hogy nem állhattunk meg szétnézni és vásárolni valami jó kis emléktárgyat. :) Sőt, nem is ebédeltünk Lillafüreden, pedig a programba elvileg belefért volna - de a többiek nem voltak éhesek, így nekem is ki kellett bírnom, pedig nagyon éhes voltam. Csak három nyamvadt kis szendvicset ettem reggeltől addig, amíg kora este hazaértünk, és a strand előtt végre ehettünk... Na igen, nálam az evés meg az emléktárgyak központi kérdés. :D

4 megjegyzés:

Judit írta...

Imádom Lilafüredet, köszi a képeket megint csak:)) Annyira gyönyörű helyeken jártatok!!

Mici írta...

Hihi! Idén mi is Bogácson nyaraltunk, és most is átruccantunk Miskolcra, és majdnem Lillafüredre is, de épp lekéstük a kisvonatot. Tavaly és tavaly előtt ott töltöttük a szabinkat, Lillafüreden szeretek időzni.

Hokatától úgy tudsz képet rendelni, hogy írsz neki emilkét, amiben leírod a történetet, amit szeretnél a képen viszontlátni, és pár napon belül Kata elkészíti. Kukkants be a blogjába, megtalálsz minden infót. :)

Fauna írta...

Judit: tényleg szép helyeken jártunk, csak sajnos nagyon kevés időnk volt mindenre, gyakorlatilag csak rohantunk egyik helyről a másikra. De a barlangos képeket is mutatom majd, nagyon szép cseppköveket láttunk! Azt sajnálom, hogy Répáshután nem tudtunk fotózni, mert nem álltunk meg, a busz meg borzasztóan zötykölődött. Pedig nagyon érdekes, különleges és szép kis falu.

Fauna írta...

Mici: nektek hogy tetszett Bogács? Már többször is jártatok ott? Lillafüred nekem is nagyon tetszik, háromszor jártam már ott, de bármikor szívesen elmennék újra. Olyan, mint Szilvásvárad, azt sem lehet megunni, mert csodaszép hely (ezer éve nem voltam már ott sajna).

Hokata blogjában jártam már, láttam a rengeteg mesés képet, csak azt a bejegyzést nem találtam, ahol írja, hogyan lehet rendelni tőle. :) Akkor majd írok neki mailt!

Azt nem felejtettem ám el, hogy kértem tőled egy görit! :) De csak most jött el az ideje, hogy realizálódjon is. Páromnak nem nagyon tetszett, én meg nem mertem vitatkozni vele, mert munkanélküliként nem nagyon "ugrálhattam". Most végre már dolgozok, pénzt is kaptam, így visszatérhetünk a görényprojektre. :) Majd írok mailt!