2010. június 12., szombat

Sok fekete kutya :)

Megint százezer éve nem írtam, nem jelentkeztem, de most legalább szép kutyusokat hoztam. :) Mucika húga élettársának és az ő bátyjának a telephelyén (használtautó-kereskedés) fotóztam, nemrég voltunk fent náluk. A két francia buldog, Waffi (fiú, róla már volt szó) és Wifi (lány, mentett kutyus) van a képeken, plusz a keverék kutyus, Vaúka (róla is mutattam már képeket), aki a telepet őrzi. Vaúka a legokosabb és a legaranyosabb. :) De tényleg, a két bulldog együtt nem olyan okos, mint ő. :) De persze mindhármat szeretjük. Waffi önfejű és elkényeztetett, Wifi csendes és nyugodt, de mindkettő szeretni való. :)

A képeket elsősorban Melusnak ajánlom, aki korábban kifejezetten kérte, hogy csináljak még a kutyusokról képeket.





































Ez pedig itt alant nem kutya, hanem bénázásom a repülőgép-fotózással... :) De a repülőgép farka legalább nagyjából éles. :)

5 megjegyzés:

Jutka írta...

Aranyosak a kutyusok:-)

Fauna írta...

Ugye? :) Köszi, hogy benéztél hozzám!

Lina írta...

Nagyon szép mindegyik! Öcsémnek is francia bulldogja van, ilyen szép fekete, és ő is úgy alszik, mint egy elgázolt béka :). Kismozdonynak hívjuk, mert a hangos zakatolásáról mindig tudjuk, merre jár :)

Moncs írta...

nagyon édik ezek a kutyusok! bár nekem leginkább a nagykutyus tetszik. a buldogokkal volt egy kellemetlen élményem egyszer a buszon, pont a hátam mögött "röfögött" és azt néztem h mikor harap belém:D ja, de nagyon haláli, ahogy fekszik:D

Fauna írta...

plim: nagyon találó név a Kismozdony! :) Tényleg olyan hangjuk van! :) És ezek szerint a "békapóz" is jellemző. :)

Moncs: remélem, azért nem harapott meg. Nem egy harcias állatok különben, de Waffit nagyon könnyen fel lehet dühíteni egy bizonyos dologgal, akkor aztán kiborul. :) A kisbéka is ő, szeret így feküdni. :)